keskiviikko 23. heinäkuuta 2008

Korvakoruja, osa III - kristallisydämiä

Korujen muodostaman suman purkaminen edistyy hiljakseen. Nyt on vuorossa kristallisydämisiä korvakoruja eri väreissä. Minä kun olen sen verran suuruudenhullu materialisti, että vaikkei minulla olisikaan mitään mahdollisuuksia saada korujani eteenpäin, haalisin silti näitä ihania korutarpeita mahdollisimman monissa eri väreissä ja muodoissa. Onkin todella hyvästä, ettei tarvitse tehdä näitä pelkästään varastoon pölyttymään.

Lpr:n linnoituksessa on Majurskan talo entisaikain kahviloineen (eri herkullisia leivonnaisia) ja käsityöpuoteineen, sinne mars! Sieltä löytää tekemiäni koruja ainakin tämän kesän ajan :) Ja mahdollinen tuottohan ei mene Balin matkaan, vaan sillä haalitaan lisää korumateriaaleja - kuinkas muutenkaan. Muistaakseni olen lukenut tämän ennenkin, mutta en voi kuin kompata: helmihullu on toivoton.



Kristallit sävyssä light rose, sydämissä kimallusta lisäävä AB-pinnoite (kesä -07)



Fuchsia, kesä -07



Aquan sävyisiä kristalleja, sydämissä AB-pinnoite, kesä -07



Vaalean safiirin sävyisiä kristalleja, 6/08



Siamin punainen 6/08



Kirkasta kristallia, sydämissä AB-pinnoite 6/08



Vaalea violet 6/08



Crystal vitrail medium -sävyiset sydämet, bicone-muotoiset kristallit väriä jet AB (7/08)


Näissäkin kaikissa koruissa on käytetty hopeaa ja Swarovskin kristalleja. Välissä Balin hopearondelli, 4mm:n kristallibicone ja 3mm:n kimallehopeahelmi. Ihan nättejä, vaikka itse sanonkin :)

Ei kommentteja: