maanantai 7. heinäkuuta 2008

Lisää hopealankaa --> uusia koruja

Viime aikoina minua on vaivannut varastojeni 0,6mm puolikovan hopealangan sangen vähäinen määrä. Tästä syystä en myöskään ole saanut tehtyä kovinkaan paljon uusia koruja lukuunottamatta korviksia - niihin kun ei paljoa hopealankaa mene. Viime viikon lopulla sain sitten kipeästi kaivattua täydennystä, ja "tehdas" lähti taas yskähdellen ja sauhuten käyntiin.

Viikonloppuna olin lomailemassa miehen vanhempien mökillä, missä aika kului rattoisasti laiskotellen, neuloen ja koruja tehden. Talviturkkikin lähti! Nyt on sitten aika esitellä viikonlopun tuotoksia.

Sodalite

Nugetin muotoisia 7-9 millimetrin kokoisia sodaliittihelmiä, Balin hopeaa, hopeahelmiä ja Swarovskin kristalleja kierteisillä hopealenkeillä.



Amazonite

Ovaaleja amatsoniittihelmiä, Balin hopeaa ja Swarovskin kristallia kierteisillä hopealenkeillä.



Cassiopeia

Tämä kaunokainen valmistui lahjaksi itselleni. Nuo kuuden millimetrin granaattihelmet oli tilattu juuri tätä käyttöä varten, mutta ne olivat ehtineet lojua laatikossaan jo turhan pitkän aikaa. Nyt ne saivat seurakseen viime vuoden jalokivimessuilta ostetut Balin hopearondellit ja sittemmin varastoa täydentämään hankitut Swarovskin kristallit ja Balin salpalukon. Balin hopeaa, sileitä 2mm hopeahelmiä, garnet-sävyisiä Swarovskin biconeita, söpösiä pyöreitä granaattihelmiä ja hopealankaa. Olen tyytyväinen! :)

Vielä yksi (parempi) kuva granaatin tummasta loistosta:



Ei kommentteja: