perjantai 20. huhtikuuta 2012

Helmikorvakorujen toinen tuleminen

Heräsin taas koomasta. Katsotaan, kuinka pitkään blogin kannalta aktiivista jaksoa kestää tällä kertaa :) Uusia koruja ei ole päivitystauon aikana juuri syntynyt, kuten ei myöskään muunlaisia käsitöitä. Kynsiä olen joskus koristellut, niistä ehkä lisää myöhemmin... Toisaalta olen ollut viime syyskuusta lähtien työhönvalmennuksessa, jossa joudun (tai pääsen) ompelemaan miltei päivittäin, mikä vaikuttanee osaltaan käsityöinnostukseen vapaa-ajalla.

Mutta ei se mitään! Tässä olisi lisää makeanvedenhelmi- korvakoruja, joista ensimmäisen osan esittelin täällä. Näiden värimaailma on käytännössä rajaton. Pyrin silti kuvaamaan jokaisen vähänkin eri värisen kädentuotoksen ja esittelemään ne täällä blogin puolella. Lopputulos voi olla tylsähköä samannäköisten korujen marssitusta silmien editse, mutta sisäinen perfektionistini väittää, että se on kaikki tai ei mitään - enkä oikein osaa jättää sitä huomiottakaan.

Harmaanvioletit helmet, 6/2010

Kullankeltainen, 6/2010

Kullanruskea, 6/2010

Lime kirkkailla kristalleilla, 8/2008

Pinkki, 6/2010

Vaalea lime, 6/2010

Hennon vaaleanpunainen, 8/2008

Violetti, 6/2010

Kaikissa koruissa on käytetty materiaaleina hopeaa, makeanvedenhelmiä ja Swarovskin kristalleja. Nyt jokainen tähän asti tekemäni ja kuvaamani samalla periaatteella tehty helmikorvakoru on esitelty - seuraavan kerran on luvassa siis jotain muuta.

Sitä ennen vähän mielenkiintoisia(?) tilastoja korukuvista: tällä hetkellä eniten muokkaamattomia korukuvia löytyy kaula- ja korvakorujen kansiosta. Kaulakoruista kuvanmuokkausta odottelee 577 kuvaa, korviskuvia taas on 573 kappaletta. Yhtä monta eri korua sieltä ei sentään löydy, vaan sama koru esiintyy kuvissa muutamasta jopa viiteenkymmeneen kertaan. Niitä on sitten kiva muokkailla, kun ensin pitäisi karsia "hyvin monesta" suunnilleen samannäköisestä kuvasta ylimääräiset pois. Ei ihme, että tämä projekti tuntuu loputtomalta suolta. Uusia kuvia tulee tälläkin koruilutahdilla nopeammin kuin saan entisiä muokattua. Eipä ainakaan tekeminen lopu kesken.

Ei kommentteja: