sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Tilatut materiaalit part 2

Torstaina saapuivat loputkin tilaamani korumateriaalit. Villihelmi vastasi lisäksi palautteeseeni nopeasti: lukkojen puuttuminen aiheutui keräysvirheestä, ja sain uupuvat helmilukot jälkitoimituksena. Samalla tuli uusi kiitoslahja, joka ei ollut enää yhtä innostava kuin edeltäjänsä: punaisia muovisiksi epäilemiäni erimuotoisia helmiä. Tätä menoa minun täytyy kerätä itselleni ylimääräiset helmet läjään ja miettiä niiden lahjoittamista eteenpäin parempaan tarkoitukseen. Mitäpä ne tekevät laatikoissa pölyttymässäkään... Lisää karkkiakin tuli! :D


Satuhelmen haksahdukset, Omakorun pieni korulähetys sekä VH:n jälkitoimitus

Nyt luulisi helmisilkin riittävän hyvin alkuun pääsemiseksi helminauhojen solmimisessa - ja paljon pidemmällekin. Magneettista hematiittiakin on, ja myös loput keltaisen sävyiset lasihelmet tulivat. Eipä auta enää muu kuin ryhtyä tuumasta toimeen ja koruja väkertämään, jotta saisin joskus tehtyä edes ne minulta jo aikapäiviä sitten tilatut korut.

Silti minua vielä vähän houkuttaisi tuo Satuhelmen pian päättyvä alennus. Ehtisin yhä hyödyntämään sitä toisenkin tilauksen muodossa, yritän vain vastustaa makeanvedenhelmien ja kauniiden kivihelmien kutsuja kaupan puolelta... Oikeasti en tarvitsisi tällä hetkellä yhtään enempää korutarpeita. Jos vain voisin tilata enemmän aikaa ja energiaa niiden korujen valmistamiseen..!

Ei kommentteja: