torstai 17. kesäkuuta 2010

Helmipistokorviksia

Ja taas, korviksia sataa! Tällä kertaa ihan uudenlaisissa muodoissa *hykertelee*

"Kevät" korvakorut

Alun perin löysin ohjeen netistä haeskelemalla ja päädyin Bead-Patternsin sivuille. En ole kuunaan tilannut mitään ulkomailta - saati sitten helmitöiden ohjeita - joten olin olevinani ovela ja tiirasin mallikuvaa tarkkaan. Piirsin itselleni selkeämmän mallin sen pohjalta, pähkäilin hetken ja jonkin erehdyksen kautta päädyin tekemään mallikuvan näköiset valmiit korvikset. Voi sitä riemua ja nerokkuuden tuntua, kun onnistuin tekemään kuvan mukaiset valmiit korvakorut tilaamatta koko ohjetta! ...Kunnes tajusin, että se ohje olisi ollut ilmainen, ja kyseisellä sivustolla ilmaisetkin ohjeet saa itselleen lisäämällä ne ostoskoriin *nolo*

Joka tapauksessa sain aikaan valmista jälkeä, johon olen oikein tyytyväinen. Heti perään piti kokeilla muitakin värivaihtoehtoja, joten seuraavaksi syntyi vaaleansiniset korvikset samalla ohjeella:

Printemps Earrings, part II

Nätit nämäkin. Korviksissa on muuten käytetty metallinsävyisiä siemenhelmiä, särmikkäitä lasihelmiä sekä Swarovskin kristalleja. Kullanvärisissä korvakoruissa koukut ovat kullattua korumetallia, hopeansävyisissä taas puhdasta sterlinghopeaa.

Sitten niitä lähti syntymään vielä vähän lisää:

Värinä vaalea aqua
Ja

Pronssi, Printemps Eearrings part IV

Kahdet viimeisimmät korvikset ovat syntyneet nyt kahden päivän aikana, toiset eilen ja pronssiset tänään. Korutarjottimen täyttö etenee siis mallikkaasti... Kahdet aiemmat on taas tehty innostuksen vallassa toukokuussa. Mustia tai vastaavia tummia sävyjä haluaisin vielä kokeilla (ja sellaisia on minulta kerran kyseltykin), mutta niihin minulla ei taida vielä olla riittävästi helmiä. Hyvä syy tehdä taas tilaus - tai sitten ei, olen tilannut viime aikoina niin paljon (ja niin suurella rahalla) korutarvikkeita. Huomiseen!

Ei kommentteja: