keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Koru päivässä - etenee...

Tämän päivän kuvat eivät ole edes kovin vanhoja: kyseiset korut valmistuivat tänään. Tämä olisi melkeinpä kuohuvan paikka.

Hurmaavia säröakaatteja ja hopeaa

Nuo akaatit ovat myös uusimpia helmiä, mitä korulaaristani löytyy. Tilasin niitä Helmetin verkkokaupasta, ja uutukaiset koruvaraston täydentäjäni ovat kyllä aika kaunottaria. Ja isoja. Kuvasta ei ehkä saa yhtä hyvin selkoa, mutta kivet ovat halkaisijaltaan 10mm mittaisia ja fasettihiottuja. Pieniä pastellinvärisiä discopalloja siis.

Yhdistin helmiin kauan säilömäni Balinhopeiset kalotit. Viimein niillekin löytyi arvoisensa seuraa, minulla ei nimittäin ole paljoakaan 10mm helmiä, joihin nuo kalotit olisivat kooltaan sopivia. Nätti lopputulos, etten sanoisi.

Ja seuraavaksi:

Vuorikidekuutioita ja kristalleja

Tänään tuli tosiaan hieman kiirus tehtailla korvakoruja, kun juuri äsken hankkimani toinen korutarjotin näytti surkealta vain pari koruparia koristeenaan. Työskentelen tänä(kin) kesänä joitakin hajanaisia työvuoroja käsityöpuodissa, johon saan tuoda omia koruja myyntiin vastapalveluksena myymälän hoitoavusta. Tänään oli ensimmäinen työpäiväni, ja sen lomassa ehdin tehdä omiakin koruja. Vihdoinkin niitä lähti syntymään noista hilloamistani tarvikkeista! (Minulla kun on melkoisen vahva taipumus ostella korutarpeita hamsterinomaisesti tyyliin "tuosta voisin tehdä sellaista, ja tuosta tuota ja -" ja lopulta kotiin saavuttuaan korumateriaalit päätyvät inventoituina siististi omiin laatikoihinsa - valmista korua näkemättäkään.)

Näissä korviksissa on käytetty aikoinaan Jalokivimessuilta haalimiani vuorikidekuutioita, tosi nättejä ja harmillisen tehokkaasti säilöttyjä - taisin nimittäin tässä urakassa käyttää kaksi ensimmäistä kiveä koko nauhasta *häpeää* Näistäkin koruista tuli aika sievät, eivät häviä yhtään vastaaville savukvartsikorviksille.

Vuorikidettä, hopeaa sekä Crystal moonlight -sävyisiä Swarovskin kristalleja.

Ei kommentteja: