tiistai 22. kesäkuuta 2010

Korvarenkaita ja muuta nättiä

Aloitetaan päinvastaisessa järjestyksessä, eli tässä on ensin vähän muuta kaunista:

Balin hopeaa, hopeaosia sekä kristalleja

Täytyy sanoa, että näissä korvakoruissa nuo Balin hopeiset elementit pääsevät todella oikeuksiinsa! Korvikset valmistuivat joulukuun lopulla 2009 asiakkaan mieltymysten mukaisiksi, ja toisiinsa sopivat värit ja materiaalit on kyllä valittu loistavasti. Tahtoisinpa samanlaiset korvikset itsellenikin... :) Ehkä minun on vain yritettävä keksiä taas jotain uutta.

Sitten on vuorossa niitä renkaita.

Hopeisissa korvarenkaissa kristalleja sekä pieniä vuorikidekuutioita

Renkaat olen löytänyt Firemountaingemsiltä, ja niihin sopii oikein hyvin pujotella pieniä helmiä. Vielä olisi muutama rengaspari käyttämättä... Niistä haluan ainakin tehdä yhdet itselle!

Hopeaa ja erisävyisiä Swarovskin kristalleja, 12/2009

Molemmat korvarenkaat menivät samalle ihmiselle, ja kaikki postauksen tähänastiset korut syntyivät saman illan aikana. Aika hyvä saalis, etenkin kun olen käyttänyt näissä paljon yleensä tehokkaasti hilloamiani materiaaleja!

Laitan tähän vielä yhdet korvikset, jotka ovat vähän tuoreempaa tuotantoa. Tilauksesta nämäkin:

Swarovskin sydämet ja hopeaa, 3/2010

Korviksissa on siam AB -sävyiset sydämet sekä aikoinaan Ylämaan jalokivimessuilta ostetut hopearenkaat. Taas vähän uutta ja erilaista kun vertaa siihen, mitä olen yleensä tehnyt :) Nämä tein kiireessä suoraan lahjan saajalle annettaviksi, mutta kivan helkkyvät niistä tuli.

Lisää tulee taas kunhan ehdin muokkailla lisää kuvia julkaisukelposiksi.

Ei kommentteja: