sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Korvakoruja makeanvedenhelmistä ja Balin hopeasta

Ensimmäiset korvikset tein kokonaan itselleni ihastuttuani noihin Balin hopeisiin elementteihin. Pitihän minun saada jotain itsetehtyä päälleni, kun kävin muiden mukana kertomassa koulustamme paikalliselle yläkoulun opiskelijoille - siispä edellisenä iltana tuhersin pitkään helmien parissa miettien sopivaa toteutustapaa ja väriyhdistelmiä. Kokonaisuudesta tuli oikein kiva ja minunnäköiseni, vaikka nuo ketjut tapaavat liikkeessä hieman sotkeutua noihin muihin hopeaosiin. Tuotekehittelyn paikka?

Korvakorut Balin hopeasta ja muista hopeaosista, Swarovskin kristalleista sekä makeanvedenhelmistä. 11/2008

Sittemmin sain tilaisuuden tehdä toisetkin vastaavanlaiset korvikset. Nämä värit eivät ole itse valitsemiani, mutta voi miten hyvin ne toimivatkaan keskenään! Ihanat hippikorut :)

Vastaavia materiaaleja näissäkin, 12/2009

Kuvassa olisi parantamisen varaa, mutta kyllä tuostakin hyvin selvän saa. Tästä sitä taas näkee, miten itselle ei saattaisi tulla mieleenkään jotkut väriyhdistelmät, eli miten paljon sitä voi toisilta oppiakaan. Itse kun teen useimmiten vain omanlaisiani juttuja ja värejä - tosin sekin on eri kivaa kuulla, että tyylini on tunnistettavissa. Silti, ihanat värit näissä :)

Ei kommentteja: